Over Ons

Wat houdt een vergunningsaanvraag in?

De procedure rond de aanvraag van een gecombineerde vergunning voor een niet-EU inwoner is vaak ingewikkeld en afschrikkend. U moet goed weten welke documenten u moet voorbereiden en wat te doen met die documenten. Daarnaast worden er ook verschillende diensten in België en in het buitenland betrokken bij dit proces, denk aan consulaten en consorten.
U als ondernemer heeft vaak niet de tijd of knowhow om dit proces nauwgezet op te volgen, met als gevolg een negatief resultaat.

Waarom kiezen voor Expatgate?

Om dit te vermijden hebben we Expatgate opgericht, een consultatiebureau gespecialiseerd in single permits bedoeld voor Belgische ondernemers. Als Expatgate staan ​​we u bij in elk proces voor de opvolging van de Belgische werkvergunning en alle andere nodige officiële procedures. Het is van groot belang voor het positieve resultaat van de aanvraag om samen te werken met ervaren instellingen zoals Expatgate om de procedures uitgevoerd in officiële kantoren volledig en vlot uit te voeren in België, net als in andere landen die tot de Europese Unie behoren.

Contacteer Expatgate voor uw rekrutering

Onze waaier aan diensten is breed, met als centraal thema personeelszaken. U kunt op ons rekeningen voor de volgende diensten:

  • Visa en Vergunningen
  • Recruitment
  • Burgerschapsadvies
  • Ad-hocaanvragen

Zit u dus met vragen rond een van deze thema’s? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u met veel plezier verderhelpen.